PDG ibma
High Quality Dry Crumb Automatic Rotary Table Sesame Bread Crumbs Coating Machine
High Quality Dry Crumb Automatic Rotary Table Sesame Bread Crumbs Coating Machine
Impossible de charger la disponibilité du service de retrait
SPECIFICATIONS
Application: Snack Processing Machine
Capacity: 20-60 pieces/min
Final product: Snack
Function: Flour coating
Key Selling Points: Automatic
Product name: Peanut Flour Coating Popcorn Machine
Related machine: Trays arrangement machine
Size: 1800*900*1100mm
brand name: KX
condition: New
dimension(l*w*h): 1800*900*1100mm
place of origin: Hunan, China
power(w): 1.1 kw, 1.1kw
voltage: 220V, 220V
warranty: 1 Year
weight: 80
| High Quality Dry Crumb Automatic Rotary Table Sesame Bread Crumbs Coating Machine |
This machine is easy to operate, just put the snacks or raw meat products into the turntable, and the machine will automatically complete the sticking and lifting. This machine can also be connected to a snack forming machine. After the forming machine is discharged, it directly drops into the turntable, and then connects to the subsequent machines.
| Voltage | 220V |
| Power | 1.1 kw |
| Function | Flour/bread crumbs/shredded coconut stuffing coating |
| Related machine | Trays arrangement machine |
| Capacity | 20-60 pieces/min |
| Size | 1800*900*1100mm |
| Weight | 80kg |
1. Stainless steel structure, durable and easy to clean.
2. Efficient production, high capacity, save time and energy.
3. Rotation speed adjustable, can be changed on the control panel.
4. Easy operation, one key to start machine, suitable for different kinds of food products.
5. It can cooperate with other machines like dough divider and rounding machine.










Question 1: Which ports do you usually ship at?
Answer: We can load container at: Qingdao, Shanghai, Ningbo, Tianjin, Guangzhou etc.
Question2:What is your mode of transportation?
Answer: A: Express, air and sea.
Question 3: Can I print my company logo on the machine?
Answer: Yes, sure.
Question 4: Can you customize the machine for me ?
Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.
Question 5: What shall we do if breakdown occurs?
Answer: we can teach you install or maintain the machine by video, email ,pictures.....if large project , we can arrange our engineer help you to install or maintain it in your country. If you need spare parts, we can supply for free or cost price, you pay express cost.
Question 6:What are your terms of payment?
Answer: T/T, Credit card, Western Union, RMB , Alipay, Cash, E-checking, MoneyGram, L/C, etc.
Question 7:How long is the shelf life of the product
Answer: Quality guarantee term is for one year, During guarantee period, free technical support and free spare parts supply.
Question 8:What's the minimum quantity of an order?
Answer: Usually 1 set, or based your order, Preferential wholesale price.
Partager
